Vi anbefaler en rundtur med bil til de små, sjarmerende gamle kystbyene, for eksempel Sanary og Cassis. Noen kilometer inn i baklandet, ligger middelalderbyer som la Cadiere, le Castellet og borgruinen Avenos. Andre provencalske byer ligger også innen rekkevidde, for eksempel Aix en Provence og Avignon.

Vi vil også anbefale båtturer for eksempel til øyene Ile de Bendor og Ile des Embiez eller sightseeing langs den karakteristiske klippekysten. Bandol er også et anerkjent vindistrikt. Du kan besøke de lokale vingårdene hvor de har utsalg. Det er også muligheter for smaksprøver og omvisning. Det en fryd å handle kjøtt, fisk, ost og grønt på markedet eller eventuelt på det gigantiske Carrefours ved Toulon.

For øvrig er det kun 3 minutters gange til det kommunale tennisanlegget og 10 minutter med bil til golfbane. Her er også en 9-hulls kortbane som er åpen også for de som ikke har grønt kort. På de lokale strendene kan man bade fra april til oktober, og det er gode muligheter for diverse vannsport, samt fotturer langs kysten.